VELIKONOČNÍ MENU 15.4. - 21.4.
Velikonoce se nezadržitelně blíží a my jsme pro vás připravili tradiční i originálně laděné pokrmy z mladých mas jako jsou jehněčí, králičí nebo telecí...Přijďte ochutnat některou ze svých oblíbených specialit a užít si sváteční víkendovou velikonoční atmosféru do naší restaurace!
KRÉMOVÁ ČESNEČKA s olejem z medvědího česneku a bylinkovými krutony 79,-
250g BRAMBOROVÉ NOKY S KRÁLIČÍM RAGÚ na kořenové zelenině, tymiánu a smetaně 259,-
250g KRÁLIČÍ STEHNO na cibulce a pepři, nádivka z medvědím česnekem, šťouchané brambory 259,-
150g PEČENÁ JEHNĚČÍ KÝTA na rozmarýnu, opečené bramborové špalíčky, špenát 279,-
400g PEČENÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO na česneku, smetanový listový špenát na cibulce, šťouchané brambory 349,-
200g DUŠENÉ TELECÍ MEDAILONKY na přepuštěném másle, nádivka s medvědím česnekem, šťouchané brambory 295,-
200g SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK lehký jarní bramborový salát 295,-
5ks TVAROHOVÉ MERUŇKOVÉ KNEDLÍČKY se skořicovým cukrem, máslem a vanilkovým krémem 129,-