ZVĚŘINOVÉ HODY 10.2. - 29.2. vždy od 16 hodin

PŘEDKRM

Zvěřinový rillettes na rozmarýnu s cibulovým chutney a opečeným chlebe => 113,-

POLÉVKA

Zvěřinový vývar s celestýnskými nudlemi, masovými knedlíčky a křepelčím vejcem => 59,-

HLAVNÍ JÍDLA

150g Kančí kýta s omáčkou z malin a karlovarským knedlíkem => 189,-

150g Jelení ragú na červeném víně a zelenině s bramboráčky => 189,-

150g Výpečky z divočáka s červeným zelím a třemi druhy knedlíků (houskový, bramborový a karlovarský) => 183,-

3ks Bažantí stehýnka na kořenové zelenině se staročeskou lepenicí => 229,-

200g Mufloní kýta na jalovci s hráškovým pyré, bramborovým koláčkem a omáčkou z lesních plodů => 249,-

200g Daňčí ragú se šípkovou omáčkou s červeným vínem a rozinkami, s karlovarským knedlíkem => 229,-

200g Grilované daňčí medailonky se švestkovou omáčkou, sypané mandlemi, s tymiánovými bramborami s česnekem, smetanou a bílým vínem => 269,-

200g Jehněčí kotletky s mrkvovým pyré, bramborovým koláčkem, restovanými liškami a tomatovým demi glace => 349,-

DEZERT

Lívance se zakysanou smetanou, zmrzlinou, šlehačkou a omáčkou z lesního ovoce => 123,-