ZVĚŘINOVÉ HODY

ZVĚŘINOVÉ HODY
Zapomeňte na dietu, u Bohuslavů vás čeká divočina. Prostě hody plné delikátních chutí a poctivé kuchyně.

CO JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI?

Zvěřinový rillettes – jemný předkrm, co vás naladí na hlavní chod.
Výpečky z divočáka – šťavnaté maso, které se rozpadá na jazyku.
Daňčí hřbet – specialita, kterou byste neměli minout.
Jelení řízečky – křehké a perfektně smažené.
Trhaný zajíc na smetaně – chuťová harmonie, kterou si zamilujete.

SLADKÁ TEČKA:
Tvarohové knedlíčky se švestkami, skořicovým cukrem a máslem – skvělý dezert na závěr.

KDY?
Od STŘEDY 29. ledna do NEDĚLE 2. března, vždy od 16 hodin.
VYBRANÁ JÍDLA NAJDETE TAKÉ V NAŠEM POLEDNÍM MENU

Zveme vás na večery plné výjimečných chutí. Těšíme se na vás. 
Rezervace na tel: 326 991 251

PŘEDKRM

DOMÁCÍ ZVĚŘINOVÝ RILLETTES na rozmarýnu, karamelizovaná červená cibulka a opečený česnekovo bylinkový chléb 145,- Kč

POLÉVKA

ZVĚŘINOVÁ GULÁŠOVKA s louhovaným preclíkem 97,- Kč

HLAVNÍ JÍDLA

150g PEČENÁ KANČÍ KÝTA NA DIVOKÉM KOŘENÍ, špecle se slaninou a červené zelí 289,- Kč

150g KANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, špekové knedlíky 279,- Kč

150g VÝPEČKY Z DIVOČÁKA, variace knedlíků, červené a kedlubnové zelí 273,- Kč

200g DAŇČÍ HŘBET, pečená zelenina, šípkový demi glace, gratinované brambory 389,-

200g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z JELENÍ KÝTY šťouchané brambory, kyselá okurka a okurkový salátek 289,- Kč

150g TRHANÝ ZAJÍC NA SMETANĚ brusinkový terč a špekové knedlíky 319,- Kč

200g GRILOVANÉ DAŇČÍ MEDAILONKY, švestková omáčka, mandle a rozmarýnové brambory s česnekem 339,- Kč

DEZERT

ŠVESTKOVÉ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY skořicový cukr, máslo a švestkový rozvar 137,- Kč

naše polední menu